вівторок, 3 листопада 2015 р.


       Працівники бібліотеки-філії №8 Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Світловодська висловлюють величезну подяку Литвиненко Михайлу Володимировичу за чуйність, інтерес до діяльності дитячої бібліотеки, за турботу і увагу до юних читачів.
       Дитяча бібліотека №8, розташована по вул. Конько, 31, є центром культури, інформації та читання для жителів Хмельницького мікрорайону. Сьогодні її відвідують більше 1.3 тисяч дітей, підлітків та їх батьків. Читачі знають, що тут їх завжди привітно зустрінуть, уважно вислухають і допоможуть знайти потрібну книгу та інформацію.
      Бібліотечні фахівці творчо підходять до проблеми залучення читачів, використовуючи для цього творчі конкурси, вікторини, заочні подорожі та екскурсії. У сферу обслуговування бібліотеки входять крім мешканців мікрорайону - 4 загальноосвітніх шкіл, д / с №14 «Чайка». Бібліотека тісно співпрацює з міським центром зайнятості, міським управлінням юстиції, літ. об'єднанням «Літо», товариством «Просвіта»
      Велику увагу бібліотека приділяє роботі з дітьми з обмеженими можливостями (школа інтернат №1),   багатодітних та малозабезпечених сімей.
      Протягом 2010-2015 років бібліотека є переможцем конкурсу програми «Бібліоміст» «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до інтернету». Всі ці роки Михайло Володимирович надавав істотну допомогу в реалізації цієї програми. Завдяки його підтримці, бібліотекою були придбаний перший комп'ютер, 5 комп. столів, книги, відремонтовано дах, встановлено броньовані двері - внаслідок чого підвищився не тільки рівень обслуговування користувачів, а й професійну майстерність співробітників. Показ презентацій при проведенні масових заходів і відеоперегляди тепер проходять набагато цікавіше і привертають до нас нових відвідувачів. Завдяки комп'ютерам більше 100 чоловік освоїли абетку в комп.школі. Бібліотека стала більш затишною і сім'ї мікрорайону з великим задоволенням проводять тут свій вільний час.
     Ми дуже раді, що у Вашій особі знайшли чуйного, небайдужого і чудової людини. Вашу увагу до потреб дітей заслуговує поваги.
    Щиро сподіваємося на нашу подальшу співпрацю. Завжди раді бачити Вас у стінах нашої бібліотеки.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар