середу, 4 липня 2018 р.

У мандрівку рідним краєм


      Про подорожі можна говорити і писати нескінченно довго. Звичайно, краще один раз самому побачити, ніж сто разів почути, один раз самому вирушити в подорож, ніж слухати про неї від когось.
   Вихованці школи - інтернату №1 з вадами зору    часто відвідують різні цікаві місця, бо подорожі вже стали традицією і невід’ємною частиною нашого життя. Цього разу діти вирушили на віртуальну подорож Світловодщиною. 
      Початок подорожі був присвячений історичним місцям міста.   Екскурсовод, бібліотекар  Харламова Т.М., познайомила   із старим містом Новогеоргієвськом та його чудовою архітектурою, околицями з прекрасними краєвидами. Діти побачили стародавні храми, церкви, величні споруди, міста, якого вже нема на мапі...  Потім розповіла про видатних людей краю. Однією з сторінок була презентація "Сім чудес Світловодська" .
   Учні мали змогу побачити панораму міста не лише вдень, а й увечері:   фотографії  змогли передати  красу рідного краю. Місто просто зачарувало всіх "туристів".
Переможцем конкурсу  малюнків "Малюємо природу рідного міста" так і не визначили: всі роботи були красиві та змістовні.
    Це була незабутня подорож. Як сказав А.Франс: «Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома». Ми в цьому справді переконалися, адже вихованці інтернату діти з всього Світловодського району. Учні відкрили для себе нові горизонти. Діти відкривали для себе всю Україну!





 





Немає коментарів:

Дописати коментар