середа, 17 травня 2023 р.

Дія.Освіта — це можливість, зокрема, для внутрішніх переселенців та решти охочих зробити перший крок до нових навичок та нової професії.

 






Сьогодні, 17 травня 2023 року, Міністерство цифрової трансформації запустило оновлений проєкт Дія.Освіта — національну едьютейнмент-платформу актуальних знань та навичок, де можна безоплатно навчатися в інноваційному й інклюзивному форматі. Це перший у світі проєкт такого масштабу.

З початку повномасштабного вторгнення чимало людей втратили роботу — бойові дії тривають там, де раніше були зайняті щонайменше 10 млн працівників. Дія.Освіта — це можливість, зокрема, для внутрішніх переселенців та решти охочих зробити перший крок до нових навичок та нової професії.

Платформа є наступним етапом еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках та цифровій грамотності. Тепер Дія.Освіта масштабується: разом з провідними компаніями та експертами вони створили понад 50 нових освітніх серіалів та 50 симуляторів про різні професії, а також додали англомовну адаптацію платформи.

                                  

Тепер кожен бажаючий, без вікових обмежень, може познайомитись з новими карьєрними можливостями, опанувати нову професію, здати тест та знайти роботу!!!! Це навчання продовж всього життя!!!

Бібліотека-філія № 8 КЗ «МЦБС»Світловодська є хабом цифрової освіти. Завітай до улюбленої бібліотеки, отримай знання з цифрової грамотності та опануй новою професією!!! Платформу Дія. Освіта презентували:

• Михайло Федоров, Віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації

• Каран Бхатія, Віцепрезидент Google з питань публічної політики та взаємодії з органами державної влади (онлайн)

• Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції

• Віктор Лях, президент Фонду «Східна Європа»

• Мікко Гроенберг, в.о. Керівника операційного департаменту КМЄС в Україні

• Пол Ґьорні, Засновник і CEO BecomingX (онлайн)

• Юрій Баланюк, Голова національного агентства кваліфікацій

Крім цього, відбулися дві дискусійні панелі за участі партнерів освітніх серіалів: про потреби роботодавців (Socar, Silpo, balbek bureau, МХП) та про ринок праці (Jooble, Work.ua, Robota.ua).

                                

Немає коментарів:

Дописати коментар