суботу, 14 жовтня 2017 р.


      
     14 жовтня – особлива дата для мільйонів українців. Відповідно до Указу Президента України у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. І це невипадково, адже як багато років тому Богородиця стала  Покровителькою для воїнів легендарної Української Повстанської Армії, так і сьогодні під її Покров стають новітні герої України. Усі ті, хто відстоюють незалежність і цілісність нашої держави.
       Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя Герої Небесної Сотні,  тисячі патріотів, імена яких нам і досі не відомі. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!
      У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні

Немає коментарів:

Дописати коментар