понеділок, 25 березня 2019 р.

Відкриття Всеукраїнського Тижня дитячого читання «Під вітрилами книги – до нових відкриттів».



З метою формування читацької культури, стимулювання інтересу до читання, підвищення інтелектуального та духовного потенціалу учнів, посилення ролі книги в освітньому процесі, зокрема у дітей, 19  березня 2019 року в бібліотеці – філії №8 Світловодської ЦМБС відбулась урочиста подія – відкриття Всеукраїнського Тижня дитячого читання «Під вітрилами  книги – до нових відкриттів».    
   Слова привітання зі святом  пролунали від провідного бібліотекаря філії  - Дзигар О.М., яка оголосила  про відкриття Тижня. На початку заходу діти зустрілися з світловодською письменницею, керівником літературної студії «Літо» - Лідією Андріївною Лаврик.   Вона розкрила читачам  секрети народження своїх книг та подарувала присутнім низку нових творів. Діти з задоволенням поспілкувалися, а також отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.
    Потім діти з задоволенням брали участь у вікторинах, відгадували загадки, допомагали казковим героям розкрити злочин та навіть співали караоке.  
    Свято вдалося на славу і залишило у дітлахів яскраві та позитивні емоції. Тож чекаємо всіх книголюбів  у   бібліотеці №8 для зустрічі з новими захопливими книгами та їх авторами!

Немає коментарів:

Дописати коментар