четвер, 24 жовтня 2019 р.

Екскурсія до бібліотеки

  Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає Інтернет та гаджети, ми дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов до книги, бережне ставлення, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.
    З цією метою,  вихованці старшої групи  д/с "Чайка" завітали в чарівну оселю книги ,   яка не залишила жодну дитину байдужою. Дітлахів зустріла  бібліотекар Дзигар О.М., яка познайомила дітей з правилами користування та поводження з книгою, тематичними полицями дитячого фонду. Особливе захоплення у дітей викликали книги про тварин, світ динозаврів, казки  та дитячі яскраві журнали.
     




Всі діти, що побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати справжнім читачем. Всім діткам сподобалась екскурсія про, що свідчили їх посмішки та радісні оченята.

Немає коментарів:

Дописати коментар