четвер, 1 квітня 2021 р.


      Справжньою подією стало проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання в бібліотеці - філії №8. Під час відкриття Тижня відбулося веселе і захоплююче свято «Читай! Формат не має значення". Бібліотекар розповіла присутнім про історію свята, про книгу від найдавніших часів до сьогодення, про людей, які беруть участь у процесі створення друкованого видання, про співіснування паперової та електронної книги, їх роль у житті людини.

             

   Дуже цікаво пройшла для учнів 5 -9 класів Book-локація від Лаврик Лідії Андріївни, голови міського літературного об’єднання «Літо». Дивлячись презентацію «Тече Біжкінь: життя і твори Лідії Лаврик», слухаючи вірші в авторському виконанні присутні мали змогу переконатися, що ми маємо безсумнівно талановиту землячку, письменницю, якій дійсно є що сказати, цікаву людину.

  Кожного року в нашій бібліотеці для дітей проходить Всеукраїнський конкурс “Найкращий читач бібліотеки”. Переможцем 2021 року став Клочко Володимир, учень  7 кл.  шк.. №1 Діти брали участь у грі-квесті “Планета Книгоманія” та, пройшовши завдання у чотирьох етапів (І тур – Моя улюблена книга; ІІ тур – Літературні тести; ІІІ тур – Електронна вікторина; lV тур – Ерудіт-гра), здобули відповідну суперсилу і стали Героями та Супергероями. А ще вони отримали незабутні враження та чудові подарунки.

  Окрасою Тижня стала виставка – колаж «Дитинство – країна книжкових забав і розваг»

  На закритті в бібліотеці-філії відбулися читацькі розваги «Книгограй». Учасникам заходу, щоб здобути перемогу, потрібно було подолати 4 тури: «Загадки», «Прислів’я», «Казки», «Галузі знань». Конкурс показав, що діти дійсно знавці книжкових скарбів.

     

Немає коментарів:

Дописати коментар