вівторок, 4 травня 2021 р.

Міжнародний день пожежників

4 травня, у день спомину святого Флоріана Лорхського, якого вважають покровителем вогнеборців, у світі відзначається Міжнародний день пожежників (IFFD)


Будні вогнеборців — зовсім не буденні. На сторінках цього віммельбуху оживає безліч пригод пожежної команди!

Пожежникам Віммельміста нудьгувати ніколи. Щойно стало відомо про пожежу в будинку. Рятівники миттю збираються, щоб якнайшвидше прийти на допомогу.

    • Віммельбух, книжка з яскравими і деталізованими картинками, — це найкращий вибір для малюка. Дрібні деталі корисні для осмисленого розглядання, а також залучають дитину до пошуку й аналізу.
    • На кожному розвороті змальована ситуація, яку можна обговорити з малюком, розказати безліч різних історій або заохотити його описати побачене самому. Віммельбух ідеально підходить для розвитку мовлення.

 Книжка також стане чудовою грою: на кожній сторінці необхідно відшукати деяких персонажів, з якими малюк познайомиться на початку віммельбуха.Познайомившись з усіма обов’язками пожежників, дитина буде вражена тим, яка корисна та цікава робота у рятівників.

 Книга-активіті з наліпками для дошкільників. Головний герой книги — пожежна машина. Вона розповість малюкові про роботу пожежної служби и про правила безпеки. Цікаві завдання допоможуть дитині засвоїти інформацію.

 


 Маленький ведмедик мріяв стати пожежником. Він цілими днями ходив у червоному костюмі і блискучому шоломі і з захопленням дивився на справжніх пожежників, коли вони сміливо мчали назустріч небезпеці. Малюкові хотілося разом з ними боротися з вогнем, але ніхто не просив його про допомогу. І ось він умовив маму купити йому маленький, але самий справжній пожежний автомобіль. Спочатку невдачливий герой накоїв чимало лиха, але врешті-решт йому вдалося здійснити справжній подвиг...Цю смішну історію придумав і намалював відомий бельгійський художник Квентін Гребан, чудові малюнки якого добре знають і люблять малюки у багатьох країнах світу. Для читання дорослими дітям.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар