понеділок, 19 липня 2021 р.

На вулиці зараз спекотно. Саме час влаштуватися зручніше під кондиціонером або у затінку дерев з книгою та склянкою  холодного напою. Читати можна одному, але найкраще це робити у прохолоді  бібліотеки разом з друзями, і не просто читати, а й розважатись.

Бажаєте навчитися логічно мислити, робити висновки та розгадувати цікаві загадки? Тоді - ласкаво просимо на книжковий летсплей "Улюблені казки  ", де ви маєте унікальний шанс познайомитися з цікавими історіями. Летсплей (наголос на другу е) це запозичення англійського виразу «let's play», що перекладається як «давай пограємо». Читаючи книгу з однолітками, розігруючи разом окремі фрагменти, ви зможете розвинути   власну кмітливість та спостережливість.

Формат книжкового летсплея дозволить не тільки почути про пригоди казкових героїв , а й надасть можливість самостійно намалювати казкових героїв, відповісти на запитання вікторин, долучитися до складання пазлів.   

Беріть участь у захопливих книжкових пригодах! Завітай до бібліотеки 21 липня об 11.00. Впевнені, що ви легко зможете знайти відповіді до всіх запитань та  відповіді на усі загадки. Приємного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар