пʼятницю, 12 березня 2021 р.

День українського добровольця

В Україні 14 березня відзначається День українського добровольця. Бібліотека - філія №8 Світловодської ЦМБС   долучилася до вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.
 
З нагоди цієї дати   оформлено книжкову виставку  “Патріотизм не має віку” , де зібрано матеріали про події Революції Гідності, активних учасників добровольчих формувань Самооборони Майдану, що  пізніше стали активними учасниками добровольчих батальйонів, які й нині воюють на Сході України та  проведено інформаційний перегляд «14 березня – День українського добровольця». 

Шановні добровольці, ми схиляємо голови перед вашим подвигом і самопожертвою. Висловлюємо щиру вдячність вашим сім’ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи вас додому, слугують вам міцним тилом і оберігають ваше життя щирими молитвами.

Ми сердечно вітаємо Вас та бажаємо миру, витримки, здоров’я вам та вашим сім’ям! Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, нехай Богородиця захистить Вас від ворожої кулі, а Господь допоможе перемогти у війні.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар