пʼятницю, 17 лютого 2023 р.

Книги з психології, отримані бібліотекою від УІК в 2022 році





Психологія для       дівчат/уклад.Н.В.Зотова; мал.А.Л.Савицької. - Харьків: ВД «ШКОЛА», 2020. – 352с.

Як зрозуміти оточення і себе в ньому? Який тип характеру та темпераменту властивий тобі та твоїм друзям? Як стати цікавим співрозмовником та спілкуватися вільно й невимушено? Чи можна навчитися бути добрим другом і навзаєм мати відданих друзів? Що робити, коли хтось для тебе «більше ніж просто друг»? У цій книзі читачі знайдуть не тільки відповіді на подібні питання, а й різноманітні тести та корисні поради від досвідчених психологів.

 

Обережно: хлопці!/уклад.Н.В.Золтова; мал.А.Л.Савицької.- Харьків: ВД «ШКОЛА»,2020.-304с.

Що робити, коли відбуваються зміни з тілом і душею? Коли виникає безліч запитань, про які ти соромишся запитати в батьків, а у твоїй голові замість формул літають флюїди кохання? Як не вчинити дурниць, не заблукати в лабіринтах почуттів і розібратися в психології дивних створінь — хлопців? Ця книга дасть відповіді на ці й багато інших запитань, істотно полегшить життя і підліткам, і батькам, а також порадить, навчить, підкаже. 


Чольвіньська – Школік Аніела Як витримати дорослих і не з’їхати з глузду/ Аніела Чольвіньська – Школік; пер. з  польськ. Ірини Тучапської. – Харків:Юнісофт,2020.- 160с.:іл

Ну як їх витримати? Це питання, напевно, спадало тобі на думку вже не раз, коли доводилося терпіти батьківські нарікання, незадоволені й розчаровані погляди. О так, хіба цим дорослим догодиш?! А коли до того додати ще й проблеми у школі, складні взаємини з однолітками і перехідний вік загалом, то дуже важко дивитись на світ крізь рожеві окуляри... Тобі здається, що навколо суцільний хаос і годі зрозуміти, як чинити правильно.
Якщо хочеш упоратися з усім тим жахіттям, відкривай «Порадник підлітка». Тут знайдеш багато корисного. Дізнаєшся, між іншим, як порозумітися з учителями, спланувати своє навчання і справи так, щоб мати більше часу для розваг. Навчишся ввічливо розмовляти з людьми й вести здоровий спосіб життя. Що іще? Хутчіш дізнавайся!

Чольвіньська – Школік Аніела Як витримати   у школі/ Аніела Чольвіньська – Школік; пер. з  польськ. Ірини Тучапської. – Харків:Юнісофт,2020.- 160с.:іл

Як стати «своїм» у новому класі? Як знаходити спільну мову з однокласниками? Які бувають типи вчителів і як здобути їхню довіру? Як не дати собою маніпулювати і досягати своєї мети?.. Ти знайдеш у цьому пораднику чимало корисного для себе. Також дізнаєшся, до кого звернутися зі своїми проблемами, як змінити шкільне життя на краще і зробити так, щоб школа викликала пречудові емоції.

 

Чольвіньська – Школік Аніела Як витримати   хлопців  і не зїхати з глузду/ Аніела Чольвіньська – Школік; пер. з  польськ. Ірини Тучапської. – Харків:Юнісофт,2020.- 160с.:іл

Як стати «своїм» у новому класі? Як знаходити спільну мову з однокласниками? Які бувають типи вчителів і як здобути їхню довіру? Як не дати собою маніпулювати і досягати своєї мети?.. Ти знайдеш у цьому пораднику чимало корисного для себе. Також дізнаєшся, до кого звернутися зі своїми проблемами, як змінити шкільне життя на краще і зробити так, щоб школа викликала пречудові емоції.

Троян – Яскот Агнєшка  Як стати кимось/ Агнєшка Троян – Яскот; пер. с польськ.Маріяни Пушкарук.-Харків:Юнісофт, 2020. – 160с.

Як вибрати найкращу професію? Що робити, коли не знаєш, чим хочеш займатися? Як відкрити у собі таланти?..

Ця книга розповість, як йти до своєї мрії. Познайомить з найцікавішими професіями та історіями відомих людей, які довели: все неодмінно вийде, головне, сильно того прагнути! Читай, пробуй і будуй своє майбутнє!   

 

Соловінський С.В. Епідемія гарної поведінки/Станіслав Володимирович Соловінський.-Харків:Вид – во «Ранок»,2021. – 64с.:іл.-(Серія : «Сторінка за сторінкою»).

 

Це історія про те, як діти однієї дитсадівської групи раптом починають робити добрі справи. Вдома, в садку або надворі - щодня по доброму вчинку. А якщо не виходить, не придумується - нервують, ледь не панікують, чим дуже дивують батьків. У чому ж причина епідемії гарної поведінки?

 

Немає коментарів:

Дописати коментар