неділя, 29 вересня 2024 р.

До Дня відкритих дверей  на учнв 4-х класів  чекала захоплююча подорож у світ книг. Для багатьох це була перша екскурсія до бібліотеки, яка вразила дітей своїми яскравими полицями, великим вибором книг та затишною атмосферою. Окрасою абонеманта стала книжкова виставка "Біблотека- мудрості скарбниця".

На початку екскурсії бібліотекарі гостинно зустріли учнів та провели для них короткий вступ, розповівши про важливість читання і те, як бібліотека може стати їхнім вірним другом у навчанні та розвитку. Діти із захопленням слухали історії про найпопулярніші дитячі книги та дізналися про різні жанри літератури.

Особливо цікавою була інтерактивна частина екскурсії, під час якої учні брали участь у вікторині на знання казкових персонажів. Багато хто з дітей отримав змогу самостійно відшукати книжки у каталогах бібліотеки.

Кульмінацією заходу стало читання вголос. Бібліотекар прочитав уривок із пригодницької книги, і учні з великою цікавістю слухали, поринаючи у світ фантастичних історій. На згадку кожен учень отримав закладку для книг і список рекомендованих творів для читання.

Ця екскурсія допомогла учням не лише ближче познайомитися з бібліотекою, але й пробудила інтерес до читання. Діти з нетерпінням обіцяли повернутися за новими книгами, щоб продовжити свою подорож у захоплюючий світ літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар