суботу, 30 березня 2013 р.

Шопен Ф.

 

Творчість Фредеріка Шопена - одна з найбільших досягнень польської і світової художньої культури, що зробила величезний вплив на багато поколінь музикантів. Шопен був неперевершеним творцем мелодій, його композиторська техніка багато в чому відступає від прийнятих в його епоху правил і прийомів. Його перу належить понад півсотні мазурок, три фортепіанні сонати, він - автор декількох балад, особливою популярністю користуються його вальси. Вашій увазі представлений один з них - Весняний вальс . Прекрасний відеокліп   "Ніжний аромат весни ..." і чарівна музика великого композитора створить Вам легкий весняний настрій.
 

Квіти, радість, любов і чудова музика Шопена ... Йде весна - весні дорогу ..

 
Квітень стукає нам в двері...
                                                                                                                                                                Слайд-шоу з старовинних листівок. Музика: Фредерік Франсуа Шопен - Ноктюрн мі-бемоль мажор тв. 9 № 2. Монтаж-Олександр та Жанна Соколови (UkrWest-Video Україна), ідея-Світлана Борисенко (UKRWEST LTD Canada)





 
   З творчостю цього геніального композитора познайомила вихованців інтернату №1 для слабозорих  Дзигар О.М. Діти здійснили пошук кліпів на музику композитора в You Tube та дізнались як скачувати музику з комп''ютера на мобільні телефони.  Підлітки з задоволенням поринули у хвилі чудової музики . Музика ВІЧНА!!! Заняття пройшло в рамках програми "Бібліоміст."



















Немає коментарів:

Дописати коментар