понеділок, 8 квітня 2013 р.

Весела Інформатика

   Саме під такою назвою пройшло чергове заняття "Школи початківця"  для старшокласників. Ціль заняття - викликати інтерес учнів до інформатики за допомогою нестандартних завдань і вправ. Завдання ж  допомогали розвивати логічне та творче мислення, здібності та фантазію дітей, мовлення учнів, виховувати інформаційну культуру і любов до інформатики,   вміння працювати самостійно та в групах, виховувати почуття товариства і взаємодопомоги.
   Виконуючи завдання конкурсу: "Розминка," "Відгадай приказку"( перед командами програмістські версії відомих російських прислів'їв і приказок),"Комп'ютерні добавля-
нки","Лінгвіст" (знайти в Інтернеті значення слів з Інформатики), "Уважний слухач"( з оповідання про школу, яке читала ведуча,  виписати слова котрі використовуються в Інформатиці), "Хто хоче стати програмістом" та ін., учні переконались, що Інформатика цікава  та весела наука. Заняття пройшло в рамках програми "Бібліоміст."





1 коментар:

  1. Добрый день! Принимайте награду от Библиодиванчика! Подробности по ссылке http://bibliodivanchik.blogspot.com/2013/04/blog-post.html Удачи!

    ВідповістиВидалити