понеділок, 6 липня 2015 р.

Бібліотека - влада - громада: пункт доступу громадян до інформації органів державної влади


Виборці підтримують свого депутата Михайла Литвиненка



В бібліотеці-філії №8 відбулася традиційна зустріч депутата міської ради Михайла Володимировича Литвиненка з представниками виборців в форматі «круглого столу» і, як завжди, невимушено, конструктивно.
Депутат звітував про роботу міської ради,, його особисту участь у вироблені прийнятих рішень, про стан роботи із зверненнями громадян, а також із наказами і пропозиціями виборців.
Проблеми міста, особливо його комунально-побутової сфери цікавлять зараз всіх світловодів.  З питання реформування системи тепломереж центрального опалення квартир багатоповерхівок думки присутніх розділилися: частина підтримала варіант встановлення міні-котелен для груп багатоповерхівок, частина – впровадження загальноміської програми індивідуального опалення. Необхідно ж вироблення громадою единого рішення і прийняття відповідної Програми, під що можливе виділення кредиту міжнародними фінансовими установами. Також підіймалися питання взаємовідносин із КП «Дніпро-Кіровоград» і безперебійного постачання якісної питної води.
Присутні отримали інформацію про роботу комісії, яку очолює депутат, про його особисту участь в побудові стадіону на території виборчої дільниці та надання деяким освітнім закладам міста допомоги будівельними матеріалами та ін.
 Кожне особисте звернення громадян – своєчасно розглядається і приймається відповідне рішення. В бібліотеці ж виборці можуть залишити свої звернення  та їх обов’язково буде розглянуто, а також дізнатись про вирішення проблем в мікрорайоні.
Квартальна Марія Коваленко проінформувала присутніх про окремі моменти правильного оформлення житлових субсидій.
Зустріч з депутатом, як завжди, пройшла цікаво, по діловому, із розумінням необхідної співпраці в подальшому.
Директор Світловодської централізованої бібліотечної системи Єлизавета Ялова вручила Михайлу Володимировичу пам’ятну  адресу і квіти на знак подяки за практичну допомогу в утриманні приміщень бібліотек та підтримку культурно-просвітницьких заходів в бібліотеці-філії №8 на Табурищі.
Всі учасники щиро дякували депутату Михайлу Литвиненку із надією, що він братиме участь у наступних виборах у місцеві органи влади, а вони обов’язково висловлять йому свою довіру.




Гендерна рівність: всі ми різні, але всі ми рівні.
Рівноправність жінок і чоловіків є одним із питань прав людини та однією з умов забезпечення соціальної справедливості, а також необхідною й основною передумовою досягнення рівнос-ті, розвитку та миру. Перебудова партнерських відносин на основі рівноправності жінок і чоловіків – одна з умов стійкого розвитку, стрижнем якого є інтереси людини”.
В бібліотеці-філії №8  цю важливу тему було піднято на тренінгу «Гендерна рівність», який провела працівник Центральної міської бібліотеки Шмакова Н.А. для учнів старших класів школи-інтернату №1.




Немає коментарів:

Дописати коментар