понеділок, 6 березня 2017 р.

Веб - сайти органів державної влади і пошук інформації

      Ось і завершилося навчання в " Школі початківців", на останньому занятті, випускники працювали з веб - сайтами органів державної влади. Особливу увагу випускників  привернув Інтернет-ресурс світловодської міськради, який поповнився кількома новими розділами, які, за задумом їх творців, наблизять народ до влади ще більше.
   Викладач школи, Харламова Тетяна , зупинилася  на нових розділах ресурсу. Так розділ "Публічна інформація", у відкритому доступі містить документи та рішення, як виконкому, так і міськради.    Розділ "Єдина система місцевих петицій" ,  дозволить всім зареєстрованим  громадянам у ньому,  звернутися до влади з тією чи іншою ідеєю або пропозицією. І якщо протягом трьох місяців його (її) петиція набере від сотні "лайків" підтримки — таке звернення зобов’язане буде розглянуто або міськрадою, або виконкомом.    
 Розділ  "Розумне місто — Світловодськ"    є найцікавішим — у ньому, окрім основних міських новин, є купа модулів. Зокрема, "Дефекти ЖКГ" у яких кожен зареєстрований містянин може залишати щось таке, що його не влаштовує у комунальній сфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар