середу, 11 липня 2018 р.

Google робить із нас всезнайок?





                          
    У бібліотеці - філії №8 сьогодні відбулася віртуальна подорож "Можливості Інтернету для покоління Google". 
    Пройшло вісім років, коли в бібліотеці, завдяки програмі “Бібліоміст”, зявились комп’ютери. За цей час безкоштовним Інтернетом скористалися  до 4 тисяч   користувачів. Як відомо, Інтернет вже давно став невід’ємною складовою життя сучасної людини.   Жителі нашого  мікроройону вдячні за можливість працювати на комп’ютерах – читати найновіші новини, знайти роботу, зробити онлайн покупки, замовити квитки, дати показники лічильників в ОКВП "Дніпро-Кіровоград" та Gasolina, проглянути прогноз погоди, зареєструватись у соціальних мережах  та ін.. Учням школи та студентам Інтернет  допомагає у навчанні та реєстрації для ЗНО.
    Користувачі, які завітали до бібліотеки, взяли участь у справжній дискусії щодо ролі Інтернету у нашому повсякденному житті. Учасники заходу розповідали, коли вони вперше познайомилися з інтернетом, як часто і для чого користуються мережею, а   турнір знавців Інтернету виявив найкращого користувача "павутиння".  Огляд   виставки “Весь світ в екрані", доповнив захід.  
  Запрошуємо всіх бажаючих відвідати Інтернет-центр бібліотеки та удосконалити свої навички у володінні комп’ютерними технологіями. Школа "Комп'ютерної грамоти" рада новим  учням.

Немає коментарів:

Дописати коментар