понеділок, 11 лютого 2019 р.

День періодики "Періодика на всі смаки"


    
На сторінках журналів  діти завжди мають змогу знайти те,  чого немає в підручниках, бо тут завжди  все  найновіше та найцікавіше.

Журнали  порадують нас казками, оповіданнями, загадками, іграми, цікавими ідеями і саморобками, допоможуть опанувати різні техніки рукоділля, розважать та підтримають. Вікторини, ігрові завдання  з призами  і ще багато цікавого та корисного - це все сучасний журнал.

  10 лютого  в бібліотеці був проведений день періодики "Періодика на всі смаки".
          До нашої бібліотеки надходять чимало періодичних видань для різного віку. Всі вони розставлені на виставці "Мандруємо планетою з журналом і газетою”.
   Найменші читачі за допомогою бібліотекарів мали змогу ближче познайомитися з дитячою пресою під час бесіди та огляду періодики "Що Поштарик нам приніс?"
     Для учнів  4 класу спеціалізованої школи-інтернату  №1  був проведений бібліогід  "Мандруємо планетою з журналом і газетою",  де читачі  із захопленням подорожували сторінками різних журналів,  таких як: "Пізнайко", "Однокласник", "Весела перерва", залюбки відгадували кросворди і загадки
Для дорослого читача бібліотека також має підбірку цікавих газет і журналів, які користуються чималим попитом.
     Протягом дня серед читачів різного віку  було проведено бліц-опитування  "Мій улюблений журнал і газета"

Неймовірні пригоди і вірні друзі чекають на Вас на сторінках захоплюючих журналів та газет. Читайте, насолоджуйтесь та відпочивайте разом з періодикою.



Немає коментарів:

Дописати коментар