середу, 30 січня 2019 р.

Магнітні бурі у лютому: як уникнути головного болю та стрибків тиску

   Астрономи стверджують, що потужних сонячних спалахів в 2019 році не очікується, однак винятків ніхто не відміняв. Так, вже 1 лютого планету накриють геомагнітні бурі.  
    Різка зміна погоди впливає на організм, особливо важко доводиться людям з серцево-судинними захворюваннями та тим, у кого порушено мозковий кровообіг. Головний біль і скачки тиску - перша ознака, що вказує на проблему. Рятуватися від примх погоди рекомендують масажами, таблетками і мазями.
   Щоб не залежати від погоди, над собою треба працювати. Лікарі дають ряд практичних порад, які допоможуть поліпшити ваше самопочуття і уникнути неприємностей:
  • не перепрацьовувати;
  • повноцінно спати;
  • правильно харчуватися;
  • займатися спортом;
   Про метеозалежність українцям   нагадує і народний синоптик Наталка Діденко: "Активізувалося магнітне поле Землі, прийшли магнітні бурі.
Тож закиньте подалі гаджети, зав'яжіть голову хусткою, залиште м'яке світло в кімнаті, випийте, що вам допомагає в таких ситуаціях, але мудро і розважливо, і ляжте під теплу ковдру".
Магнітні бурі у лютому: як уникнути головного болю та стрибків тискуСкріншот поста: (facebook.com/tala.didenko)
    Бажаємо Вам міцного здоровя і хочемо вам повідомити, що   безкоштовно виміряти свій тиск Ви зможете у стінах бібліотеки, подарунком  нашого мецената, Литвиненка Михайла Володимировича.    

Немає коментарів:

Дописати коментар