понеділок, 12 серпня 2019 р.



Всеукраїнський дитячий літературний конкурс

«Творчі канікули-2019»

    Нагадуємо Вам про завершення  Всеукраїнського дитячому літературному конкурсу «Творчі канікули-2019», організаторами якого  є: Національна секція Міжнародної ради з дитячої книги (IBBY), Національна спілка письменників України, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Фонд Миколи Томенка «Рідна країна», Національна бібліотека України для дітей. Організаційно-методичне забезпечення Конкурсу здійснює Національна бібліотека України для дітей.

    Мета Конкурсу — сприяння формуванню у дітей та підлітків патріотичних почуттів — любові до рідної природи, краю, Батьківщини; прищеплення любові до рідної мови; розвиток естетичної свідомості, 2 здатності до творчої самореалізації, створення умов для реалізації творчих здібностей та талантів.           

  Завдання Конкурсу — самоідентифікація дитини як невід’ємної частини українського суспільства; розвиток інтелектуального потенціалу України; пошук дієвих та гармонійних форм національно-патріотичного виховання; збереження культурної спадщини України, залучення широкого загалу дітей та підлітків до активної участі в культурному житті країни; підвищення культурного рівня дітей.  

 До участі в конурсі запрошуються :

читачі-учні (вихованці) 11-13 років;

читачі-учні (вихованці) 14-18 років.

 Конкурс проводиться у 7 номінаціях:

 

o «Знайомтеся — це ми!»

o «Так, я люблю Україну»

o «Природа — джерело натхнення та краси»

o «І в кожному із нас уже живе філософ!»

o «Моя майбутня професія»

o «Безмежний світ моєї уяви»

o «Далі буде? Ні, «далі» — вже є!»

   Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують прозовий або поетичний твір, який за темою відповідає певній номінації.

   Конкурс проводиться в електронному форматі

   Переможці Конкурсу нагороджуються дипломами та подарунками.

Більш детальну інформацію дізнайтесь у бібліотекаря.

Немає коментарів:

Дописати коментар