понеділок, 5 серпня 2019 р.

Всеукраїнський конкурс «Лідер читання» в Світловодську


     

 Світловодська  бібліотека – філія №8 4.08.19 року  провела    конкурс «Лідер читання»   серед учнів 5 – 7 класів (в рамках Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання»).

      Всеукраїнський конкур «Лідер читання»  проводиться за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей, спеціалізованими бібліотеками України для дітей за сприянням Міністерства культури України, Української асоціації працівників бібліотек для дітей, Національної секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY.

     Основною метою Конкурсу є розвиток інтелектуального потенціалу дітей України; пошук нових дієвих та гармонійних форм національно-патріотичного виховання; заохочення дітей та підлітків до систематичного читання; популяризація та підтримка дитячого читання; підвищення ролі книги серед дітей; заохочення юних до змістовного дозвілля; підвищення міжнародного авторитету України.

    Юні читачі бібліотеки   (учні 6-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів), які читають книжки в бібліотеці та є активними учасниками різноманітних бібліотечних програм підтримки читання: беруть участь у волонтерських, творчих, рекомендаційних та PR-напрямах програм читання, обговореннях книжок, а також позиціонують себе як постійних читачів бібліотеки, активно долучилися до конкурсу.

   Керуючись положенням про Всеукраїнський конкурс «Лідер читання» журі,   ухвалило визнати переможцем:  Арістарова Олександра, учня7 класу ЗОШ№3. Ми щиро   вітаємо Олександра   з перемогою та бажаємо перемоги в обласному  етапі конкурсу.  

Немає коментарів:

Дописати коментар