середа, 29 березня 2023 р.

ЖУРНАЛИ ЧИТАЮ, ТОМУ ВСЕ ЗНАЮ

Чудовою альтернативою для урізноманітнення читацького раціону, а також розширення інтересів та світогляду дитини є дитячі журнали


   У рамках Тижня дитячого читання користувачі   бібліотеки відкрили для себе цікавий та веселий світ преси під час огляду    інформації «Журнали читаю, тому все знаю»  та віртуального знайомства «Чарівна країна «Журляндія».

  Не зважаючи на бурхливий розвиток нових інформаційних технологій, дитячі газети і журнали продовжують бути джерелом знань, порадниками і друзями дітей.

  Протягом дня користувачі знайомились з  яскравими різнобарв’ям журналів сторінки яких наповнені творами сучасних українських дитячих письменників, цікавою пізнавальною інформацією, літературними іграми. Нажаль, через відсутність належного фінансування,  періодичні видання  2023 року можна було представити тільки у віртуальному вигляді.

  Видавці  періодичних видань намагаються «достукатись» до сердець читачів через різні пізнавальну та комунікативну діяльність, тому діти мали змогу поділитись враженнями про те, які журнали їм найцікавіші, з яких можна почерпнути багато корисної інформації.

  Періодика для дітей і юнацтва належить до тієї категорії видань, яким нелегко конкурувати в сучасному інформаційному просторі, хоча вони мають благородну мету – збагачувати молоде покоління знаннями, культурними цінностями, сприяти вихованню особистості, розважати через пізнання нового.

Немає коментарів:

Дописати коментар