четвер, 7 грудня 2023 р.

"Бути своїми" Національний тиждень читання в Україні

 Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association

📚 Національний тиждень читання в Україні отримав підтримку від понад 100 видатних особистостей, які виступають у ролі амбасадорів цієї літературної події.
Серед них – Юлія Саніна, Христина Соловій, Ірена Карпа, Саша Чемеров, Римма Зюбіна, Ахтем Сеітаблаєв, Соня Сотник, Павло Вишебаба, Даніела Заюшкіна, Тарас Тополя, Наталка Діденко, Вадим Карп'як, Яна Брензей, Саша Кольцова, Марія Бурмака, Антоніо Лукіч, Наталка Ворожбит, Наталка Денисенко, Руслан Горовий, Сергій Мартинюк, Іван Марунич, Марі Чеба та ін.
✨ Протягом Тижня читання, який триває з 4 по 10 грудня, ці медійні знаменитості активно діляться власними читацькими історіями та рекомендаціями на своїх сторінках у соцмережах. Вже видно, що ця ініціатива виявилася успішною, привертаючи увагу та викликаючи обговорення в соціальних мережах.
📌 Гасло Тижня читання – "Бути своїми", стало не просто лозунгом, а справжнім закликом до єднання та згуртованості. Українці відзначають цю ініціативу, ділячись своїм читацьким досвідом за хештегами #тижденьчитання2023 та #бутисвоїми.
Долучайтесь!
Можливо, це зображення (текст)
📚
✨Ця ідея вме це до завершення Тижня читання!
Тримаймося купи й читаймо книжки!

Немає коментарів:

Дописати коментар