середу, 10 червня 2020 р.

ДОЧЕКАЛИСЯ ВСІ - УРА!
ШАНОВНІ ЧИТАЧІ😊
З 10 червня 2020 року бібліотека-філія 8 Світловодськоі ЦМБС дітей розпочинає обслуговування читачів у абонементному режимі🤗
Прохання заходити до приміщення бібліотеки
у МАСЦІ.
Часи роботи
з 9.00 до 17.00.            Правила користування бібліотекоюріод каранти   
Роботу бібліотеки організовано відповідно до Постанови Міністерства охорони здоров’я України №35 від 06.06.2020 р. «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», Постанови Міністерства охорони здоров’я України №16 від 09 травня 2020 р. «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при здійснені дозволених видів діяльності, які передбачають приймання відвідувачів в офісних приміщеннях, на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та наказу департаменту культури, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації №128 від 05.06.2020р.
Обслуговування відвідувачів буде здійснюватися тільки за такими правилами:
  • Під час роботи бібліотеки у карантинному режимі відвідувачі допускаються до приміщення бібліотеки виключно у захисних масках.
  • До приміщення бібліотеки не допускаються відвідувачі, які мають гострі ознаки захворювань верхніх дихальних шляхів (кашель, чхання, ускладнене дихання, лихоманку, нежить).
  • В приміщенні бібліотеки та за її межами (на прибудинковій території) відвідувачі мають знаходитись один від одного на соціальній дистанції – 1,5-2 метри.
  • При дозволеній роботі та проведенні масових заходів у відділах читальних залів допускається кількість відвідувачів із розрахунку – 1 особа на 5 кв. м, включаючи бібліотекаря, що обслуговує. Санітарне обробляння комп’ютерів антисептичними засобами здійснюється після кожного користувача.
  • Бібліотека забезпечує відвідувачів засобами дезінфекції та інформаційними матеріалами щодо правил дезінфекції з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби у місцях загального користування

Немає коментарів:

Дописати коментар