неділю, 17 лютого 2013 р.

Ринг професій










   Одним з напрямків роботи  бібліотеки в  Програмі "Бібломіст"є профорієнтація. Кожного  разу,  в цікавій формі, підліткам розповідають про  професії, які, можливо, стануть їхніми  у майбутньому.Так, нещодавно з вихованцями школи - інтернату №1, вихователь Коробкіна Т.В.,  відбулася гра "Ринг професій". Мета заходу- розширити і закріпити знання учнів про різноманітні професії, трудові дії та знаряддя праці, поглибити у них усвідомлення того, що добробут нашої країни і всіх громадян примножується працею; викликати почуття поваги до трудівників та прагнення сумлінно працювати; сприяти розвитку трудової активності і працьовитості школярів; виховувати любов до праці, розвивати у дітей розумові та творчі здібності, уміння, навички з метою орієнтації їх на свідомий вибір майбутньої професії.
   Під час гри  вони мали змогу "приміряти" на собі різні професії: артиста, вчителя, кухаря, перекладача.За допомогою пошукових систем, знайти значення  модних професій: спітчрайтер, шопер, копірайтер. Відеом   з YouTub ,у завданні "Реклама професій," переконали присутніх, якими  вміннями потрібно володіти дизайнеру та архітектору.
      На завершення заходу, бібліотекарем читального залу був проведений огляд сайтів навчальних закладів "Куди підти вчитись?"








Немає коментарів:

Дописати коментар