понеділок, 17 лютого 2014 р.

Віртуальний фотоконкурс.

    Сьогодні відчувається приближення весни, навіть у повітрі весняні пахощі.  День ще в тумані, але готується вже до просвітління. Вже хочеться тепла та весняних свят.
   У цьому році відзначається 200- річчя від народження Т. Г. Шевченка. Учні 8б та 10б  школи - інтернату №1 долучилися до участі у Всеукраїнському віртуальному фотоконкурсі     " map-Ukraine Шевченкіана" , мета якого показати всі місця  рідного краю, пов'язані з іменем Т.Г..Шевченка:
    " Знайдіть у своєму місті місця, пов 'язані з Т.Г.Шевченко, сфотографуйтеся поруч або на тлі так, щоб було видно табличку з назвою вулиці, памятник, книгу,  картину. "      
    Діти завітали до міського краєзнавчого музею і знайшли там чудові портрети Т.Г.Шевченка, Катерини, козака,  вишиті  руками місцевих  майстринь.
   Замилувалися виставкою робіт   талановитих художників нашого міста. Пейзажі, натюрморти притягують погляди різноманітністю кольорів. Діти з захопленням роздивлялися картини.

 

Учні 8 б, 10 б кл. запрошують всіх бажаючих прийняти участь в цьому конкурсі.



А ось і перші  ластівки!
Це Олена Олегівна Захарченко  з учнями свого гуртка «Образотворче мистецтво» приготували яскраві ілюстрації до творів Т.Г.Шевченка. Роботи різні за тематикою, кольором, майстерно і охайно  виконані. Кожна з них з віршованим супроводом з тих  творів  поета, ілюстрації яких діти малювали.

Всі матеріали надати вихователю Коробкіній Т.В.
Приєднуйтесь! Бажаємо успіху!

 

                                                                  Вихователь  школи - інтернату №1 Коробкіна Т.В.


Немає коментарів:

Дописати коментар