четвер, 6 лютого 2014 р.

Право на працю. Безробіття

    Дати уявлення про юридичний зміст права на працю, відносини, що регулюються нормами трудового права; розвивати вміння пояснювати й застосовувати положення Конституції України; наводити приклади відносин, що регулюються нормами трудового права; складати за зразком резюме для працевлаштування; пояснювати, що таке підприємницька діяльність та наводити приклади її основних організаційно-правових форм; моделювати процедуру проходження співбесіди з роботодавцем; формувати свідому позицію щодо важливості права людини на працю - все це було метоя проведення в бібліотеці циклу заходів з профорітації для випускників школи - інтернату №1. 






     Молодь взяла участь у  тренінгу "Право на працю. Безробіття", що складався з двох модулів, інформаційній годині "Професіями від А до Я", яка пройшла разом з екскурсією в Світловодському міськрайонному центрі зайнятості.
    З настанням тепла юнаків і дівчат чекають на екскурсії  декілька підприємст міста, щоб показати свою роботу та продукцію. Учні отримають змогу поспілкуватися з працівниками та обсудити   деякі професії

Немає коментарів:

Дописати коментар