середу, 12 лютого 2014 р.

Доступ до офіційної інформації органів державної і місцевої влади в бібліотеках

    Бібліотека-філія №8 приєдналася до Мережі Пунктів доступу громадян до офіційної   інформації ще у 2011 році.  Одним із основних напрямів роботи бібліотеки є інформування членів громади про законодавчі акти, постанови та рішення місцевої влади, надання відомостей щодо діяльності державних установ, політичних партій, громадських організацій, розвиток місцевої громади.
   Використання новітніх інформаційних технологій дає великі можливості урізноманітнити інформаційне забезпечення за допомогою вільного доступу до інформаційного ресурсу мережі Інтернет про суспільство, діяльність державних установ та органів місцевого самоврядування.
 
На занятті Школи початківців  «Доступ до офіційної інформації органів державної і місцевої влади в бібліотеках» 10 лютого 2014 р. слухачі ознайомились з сайтами органів державної і місцевої влади, дізналися, як переглянути новини, як знаходити необхідні законодавчі акти, як самому прийняти участь в законодавчому процесі та багато інших можливостей, які надає Інтернет






Немає коментарів:

Дописати коментар