понеділок, 26 березня 2012 р.

Всеукраїнський тиждень дитячої книги у бібліотеці.

                                                        

  Ось і завершився Всеукраїнський тиждень дитячої книги, який проходив з 20 по 25 березня у бібліотеці - філії №8.Урочисте відкриття відбулося 20 березня, на якому зібралися прихильники книги - діти різного віку, їх батьки, освітяни.У цей день, для молодших школярів , пройшов огляд - вікторина "Казками нашого дитинства", а для учнів 7 - 9 класів - літературна година "І ми колись були дітьми"(Про дитинство класиків - ювелярів 2012 року - Є.Гуцало, М.Стельмаха, П.Глазового та їх твори для дітей).
  У рамках тижня 21 березня , для вихованців дитячого садочку "Чайка", пройшов захід "Добро ніколи не старіє і завжди в холода зігріє," а 22.03 - Мульткарусель"Казки на екрані".
  Під час Тижня на абонементі було розгорнуто виставку - рейтинг "Гаряча десятка", на якій були представлені книги бібліотеки, які найбільш читались за рік.
   Закриття Тижня "Не кажіть книжці прощай", включив у себе крім підведення підсумків Всеукраїнського тижня  та нагородження переможців конкурсів, ще й Подорож у країну поезії "Дзеркало жіночої душі". Читачі познайомились та прослухали поезію двох чарівних жінок -   місцевих письменників - аматорів  Гибіної Ірини, члена літературного об'єднання "Літо" та Бойчук  Валентини Миколаївни (її книга незабаром вийде у Кременчуцькому видавництві  за сприйняття депутату місцевої ради Литвиненка М.В.). Перша підкорила слухачів своєю молодістю , а друга - мудрістю, але разом вони показали любов до життя, любов до рідного краю, любов до поезії. Подорож закінчилась, але ще довго  лунала поезія за чашкою духмяного чаю...





Немає коментарів:

Дописати коментар