вівторок, 12 травня 2020 р.

Онлайн-школу в Україні планують розширити на весь навчальний рік

Онлайн-школу в Украине планируют расширить на весь учебный год

Матеріали збираються розміщувати на YouТube-каналі Міністерства освіти і науки

Проект "Всеукраїнська школа онлайн" для 1-11 класів хочуть розширити на весь навчальний рік. Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Юрій Костюк в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

За його словами, якщо проект продовжать, у влади буде більше часу, щоб зробити його "більш вдумливо".

"Я вважаю, що ми обов'язково повинні його продовжити. Потрібно зробити повноцінний навчальний рік, з 1-го по 11-й клас. Звичайно у нас буде більше часу на підготовку, щоб зробити це не в авральному режимі, а більш вдумливо, з хорошою підготовкою ", - сказав Костюк.

При цьому заступник голови ОП зазначає, що буде складно створити окремий телеканал для проекту, але матеріали будуть розміщувати на YouТube-каналі Міністерства освіти і науки.

"Знову ж таки, це повноцінно не замінить школу, яку відвідуватимуть. Але користь цього проекту в іншому. По-перше, доступ до додаткового навчального контенту. Наприклад, комусь не пощастило з учителем історії. Ну, так сталося. Ні крутого викладача в певній школі. Тоді ти можеш подивитися курс історії онлайн, або - ти пропустив тему, або щось не зрозумів. Тоді ти можеш відкрити відео і надолужити ", - сказав він.

На думку Костюка, проект також може бути корисний і для інших вчителів, оскільки вони будуть дивитися на колег і черпати щось нове в підходах до навчального процесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар