понеділок, 4 травня 2020 р.

Принесу тобі, мамо, всі квіти землі!

Коли настає тепло і  з’являються перші весняні квіти, ми відзначаємо свято Мам. У цей день людство вшановує жінку: жінку – матір, жінку – кохану, жінку – трудівницю, жінку – берегиню життя на Землі. Це свято ми приурочуємо весні, надії, любові і нашим дорогим мамам, бабусям, сестричкам, усім жінкам.
       Ми хочемо вас навчитись виготовляти квіти власноруч, щоб подарувати їх своїм матусям. Запрошуємо   на  майстер-клас "Принесу тобі мамо, всі квіти землі!":
1. Ми звикли до класичних видів мистецтва: живопис, музика, театр, архітектура, танець, фотографія, література… Це вічні, безцінні загадки культури, що творяться поєднанням нот, слів, глини, людської фантазії, пластичності рухів і навіть … паперу! Уявляєш, із такого звичайного, на перший погляд, примітивного матеріалу теж можна творити справжнє мистецтво. А зветься воно оригамі. Саме слово японського походження і складається з двох слів: «ори» – «папір» і «камі» – «складання». Ти, мабуть, вже здогадався, де з’явилися перші майстри оригамі? Ну, звичайно ж, у Японії. Можна сказати, що для кожного японця опанування мистецтвом оригамі – це обов’язок, неписане правило. Такий досвід передається з покоління в покоління у кожній родині.
Схема виготовлення тюльпана





Немає коментарів:

Дописати коментар